Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Nα μην χρησιμοποιούνται ως άλλοθι οι Eξεταστικές, ζητά ο Φώτης Κουβέλης

Nα μην χρησιμοποιούνται ως άλλοθι οι Eξεταστικές, ζητά ο Φώτης Κουβέλης


Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, επικρίνει το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για την πολιτική τους στην Οικονομία και καλεί και τα δύο κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τη σημερινή κατάσταση. Παράλληλα, ο κ. Κουβέλης καλεί τα δύο μεγάλα κόμματα να μην χρησιμοποιούν ως άλλοθι τις εξεταστικές επιτροπές.

Ειδικότερα ο κ. Κουβέλης, αναφερόμενος στη συζήτηση για την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής της βουλής για την Οικονομία, δήλωσε:

«Είναι δεδομένες οι τεράστιες πολιτικές ευθύνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τα αδιέξοδα της ελληνικής οικονομίας, όπως και οι ευθύνες τους για την κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας. Είναι απαράδεκτο οι εξεταστικές επιτροπές να λειτουργούν ως άλλοθι. Τα δύο μεγάλα κόμματα ας αφήσουν τους καυγάδες και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Χρειάζονται προοπτικές διεξόδου από τα αδιέξοδα, που συσσώρευσε στον τόπο η πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο