Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ πέτυχε η εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, Μπριζ. Με δύο τέρματα του Βάργκας (3΄, 43΄) κι ένα του Κουεμάχα (31΄) επικράτησε 3-2, στον εναρκτήριο αγώνα της 11ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Τραορέ (8΄), Χαμπίμπου (86΄).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Μάρκους Ράσφορντ αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και για τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του μεγαλώνοντας πέντε παιδιά, τονίζοντας όμως ότι λόγω της φροντίδας της δεν κατάλαβαν ότι ήταν φτωχοί.
Ο Ντόντα Χολ έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βίρτους στη Μπολόνια, τονίζοντας ότι «κλειδί» για τη νίκη θα είναι να περιορίσει τον Κάρσεν Έντουαρντς.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε ζητήσει από τους παίκτες του να μην πάρουν κιλά στις γιορτές και ο Έρλινγκ Χάαλαντ ζυγίστηκε αμέσως μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ανεβάζοντας τα... αποτελέσματα.