Στην Ελλάδα τo Νissan Juke, από 16.980 ευρώ.
Μια ακόμα αστικών προδιαγραφών πρόταση έρχεται να προστεθεί στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία των crossover. Αυτή τη φορά ο λόγος ανήκει στο εκκεντρικό σχεδιαστικά Nissan Juke.
Την τρίτη κατά σειρά πρόταση στην κατηγορία των crossover -μετά τα Qashqai και Murano- παρουσιάζει η Nissan στη χώρα μας.
Φτάνοντας σε μήκος τα 4,135 μέτρα και διαθέτοντας ατμοσφαιρικές και υπερτροφοδοτούμενες εκδόσεις, το Juke ξεχωρίζει για την εκκεντρική του σχεδίαση και τον ασφάλτινο προσανατολισμό του.
Συγκεκριμένα, το αποκλειστικά δικίνητο Juke των 1.598 κ.εκ. και των 117 ίππων διαθέτει τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις (Action, Acenta και Techna), ξεκινώντας από τα 16.980 ευρώ και φτάνοντας τα 20.480 ευρώ.
Την γκάμα του ατμοσφαιρικού Juke συμπληρώνει η έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT), η οποία φτάνει -στο εξοπλιστικό πακέτο Acenta- τα 20.280 ευρώ.
Αντίστοιχο, είναι και το εξοπλιστικό παράδειγμα των υπερτροφοδοτούμενων εκδόσεων του ιαπωνικού crossover, που σε αυτήν την περίπτωση αποδίδει 190 ίππους από 1.618 κ.εκ.
Με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς το Juke των 190 ίππων ξεκινά από τα 22.590 ευρώ (Acenta Sport Pack) και φτάνει τα 23.980 ευρώ (Techna).
Στη μοναδική τετρακίνητη έκδοση, η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT), η τιμή του Juke αγγίζει τα 29.790 ευρώ.
Κατόπιν παραγγελίας και από την τιμή των 20.180 ευρώ, προσφέρονται οι δικίνητες εκδόσεις πετρελαίου, που εξοπλίζονται με κινητήρα 1.461 κ.εκ. και αποδίδουν 110 ίππους.
auto.in.gr
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442