Μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς Λέτο και Γκοβού
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και την Πέμπτη οι Σεμπάστιαν Λέτο και Σίντνεϊ Γκοβού. Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένεται από την Παρασκευή να μπουν κανονικά στην προπόνηση αφού περισσότερο για προληπτικούς λόγους δεν έχουν μπει σε φουλ ρυθμούς.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και την Πέμπτη οι Σεμπάστιαν Λέτο και Σίντνεϊ Γκοβού. Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένεται από την Παρασκευή να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς αφού περισσότερο για προληπτικούς λόγους δεν έχουν μπει σε φουλ ρυθμούς.
Ίσως ο Γάλλος να μη ρισκάρει 100% και να περιμένει να περάσει το Σαββατοκύριακο, αλλά είναι βέβαιο πως θα είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ματς του μεθεπόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Το πρόγραμμα για τους «πράσινους» δεν ήταν τόσο σκληρό όσο την Τετάρτη και περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα.
Εκτός από τους Γκοβού και Λέτο ατομικά προπονήθηκαν και οι Πετρόπουλος, Καντέ και Σαριέγκι, ενώ ο Καρνέζης απουσίαζε με άδεια για προσωπικούς λόγους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σαουδική Αραβία καλεί Σαλάχ: «Είναι ευπρόσδεκτος στο πρωτάθλημα»
- Στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τη Φοινικούντα
- Νεκρός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε 34χρονος σε διαμέρισμα στα Ιωάννινα
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Δείτε live τη συνεδρίαση
- Σχέδιο για δυνατότητα μετατροπής κάθε POS σε μέσο ανάληψης μετρητών
- Κρήτη: Με 84 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ εντοπίστηκε 19χρονος στη Σητεία


