Με «4Χ4» επιστρέφει ο ΠΑΟ μετά το 91-76 επί της FMP Ζελέζνικ
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα της FMP Ζελέζνικ με 91-76, στο τελευταίο φιλικό του επί σερβικού εδάφους. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε το «4Χ4» στα φιλικά που έδωσε στη Σερβία και την Τρίτη επιστρέφει αήττητη στην Ελλάδα.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα της FMP Ζελέζνικ με 91-76, στο τελευταίο φιλικό του επί σερβικού εδάφους. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε το «4Χ4» στα φιλικά που έδωσε στη Σερβία και την Τρίτη επιστρέφει αήττητη στην Ελλάδα.
Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν επηρεασμένοι από την κούραση των συνεχόμενων προπονήσεων, γεγονός που φάνηκε και από την εξέλιξη του φιλικού με την Ζελέζνικ. Το «τριφύλλι» διατηρούσε σταθερά ένα προβάδισμα, το οποίο όμως δεν μπορούσε να διευρύνει, με αποτέλεσμα οι σέρβοι να κρατάνε την επαφή με το σκορ (65-67).
Σε εκείνο το σημείο, οι «πράσινοι» βελτιώθηκαν αισθητά στην άμυνα και με εκτελεστές τους Φώτση και Νίκολας, η διαφορά ανέβηκε στους 13 πόντους (80-67) και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης συνέχισε την ανοδική της πορείας. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς επικράτησε με το τελικό 91-76 και έκανε το 4Χ4 στα φιλικά επί σερβικού εδάφους.
Δεκάλεπτα: 26-21, 46-38, 61-51, 91-76.
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Νίκολας 17 (2), Μάριτς 5, Φώτσης 10 (2), Μπατίστ 2, Τσαρτσαρής 16 (2), Καλάθης 17 (1), Διαμαντίδης 7 (1), Περπέρογλου 11 (2), Βουγιούκας, Καϊμακόγλου, Σάτο 3, Σερμαντίνι 3.
www.sport.gr
- Ιράν: Ο Τραμπ στέλνει στον Κόλπο το αεροπλανοφόρο από την Καραϊβική – Τι λένε τα αμερικανικά ΜΜΕ
- Γεώργιος Παπανδρέου: Το τσουβάλι και η στρούγκα
- Αριστείδης Μανωλάκος: Πέθανε ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ
- Αθώος, ευγενικός, γεμάτος φως: Η πρώτη σύζυγος του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ «έσπασε» τη σιωπή της για τον θάνατό του
- Φως στο Τούνελ: Ερευνώντας υποθέσεις που σοκάρουν
- Αυτό είναι το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League



