Ο Μπέντο έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πορτογαλίας
Ο Πάουλο Μπέντο θα είναι – εκτός απροόπτου – ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, μετά την άρνηση του Ζοζέ Μουρίνιο να αναλάβει προσωρινά τα ηνία για τους δύο προσεχείς επίσημους αγώνες της ομάδας. Ο Μπέντο συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FPF), Ζιλμπέρτο Μαντάιλ για να οριστικοποιήσουν τους όρους της συνεργασίας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως επήλθε συμφωνία.
Ο 41χρονος Μπέντο διετέλεσε προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας από το 2005, οδηγώντας την ομάδα τέσσερις διαδοχικές χρονιές στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πήρε τα Κύπελλα του 2007 και του 2008 και απομακρύνθηκε το Νοέμβριο του 2009, πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα της Σπόρτινγκ σε Πορτογαλία και Ευρώπη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


