Οριακές απώλειες κατέγραψε το Χρηματιστήριο την Δευτέρα
Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με την αγορά να κλείνει οριακά χαμηλότερα από το κλείσιμο της Παρασκευής. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.587,66 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,04%. Ενδοσυνεδριακά, κινήθηκε πάνω από τα επίπεδα των 1.600 μονάδων με κέρδη άνω του 1%, τα οποία εξανεμίσθηκαν στη συνέχεια. Πολύ χαμηλή η αξία των συναλλαγών στα 57,55 εκατ. ευρώ.
Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με την αγορά να κλείνει οριακά χαμηλότερα από το κλείσιμο της Παρασκευής.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.587,66 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση σε ποσοστό 0,04%.
Ενδοσυνεδριακά, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κινήθηκε πάνω από τα επίπεδα των 1.600 μονάδων με κέρδη που ξεπερνούσαν το 1%, τα οποία εξανεμίσθηκαν στη συνέχεια.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 57,548 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,17%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,57% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 1,35%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών +1,17% και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας +1,15%.
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Ασφαλειών -2,89%, της Τεχνολογίας -2,02% και της Υγείας -1, 50%.
57 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 106 πτωτικά και 39 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Καραμολέγκος +9,52%, Τζιρακιάν Προφίλ (κ) +9,30%, Rilken +8,90% και Unibios +8,33%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Τεχνικές Εκδόσεις -18,42%, Elbisco -17,54%, Ελφίκο (κο) -9,26% και Alpha Αστικά Ακίνητα -8,68%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
- Ευρωπαϊκά συνδικάτα – ETUC: Χρειαζόμαστε αυξήσεις μισθών, όχι υψηλότερα επιτόκια
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που είχε εγκαταστήσει εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε διαμέρισμα
- Σπύρος Μαρκεζίνης: Το ανάρμοστο αστείο με τα «κλοπιμαία»
- Γαλλία: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συζητηθεί εκ νέου η συμφωνία σύνδεσης ΕΕ-Ισραήλ, λόγω της κατάστασης στον Λίβανο
- «Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου» – Το πολιτικό θρίλερ όπως το έζησαν Ρέντφορντ και Χόφμαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442