Πρόταση του Άρη στη Στεάουα για τον Καπετάνο, πρόβλημα με Γκροσίτσκι
Κρούση στη Στεάουα Βουκουρεστίου για την απόκτηση του Παντελή Καπετάνου έκανε ο Άρης, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Ρουμανία, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, όμως, να τη χαρακτηρίζει «εξευτελιστική»! Πρόβλημα στην... κλεισμένη μεταγραφή του Γκροσίτσκι. Οριόλ: «Να βρούμε σταθερότητα».
Κρούση στη Στεάουα Βουκουρεστίου για την απόκτηση του Παντελή Καπετάνου έκανε ο Άρης, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Ρουμανία, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, όμως, να τη χαρακτηρίζει «εξευτελιστική»!
Όπως αναφέρει η «Prosport», «ο Άρης είναι τελικά η ομάδα που έκανε πρόταση για τον επιθετικό Παντελή Καπετάνο και διαπραγματευόταν με την ομάδα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου».
Οι Ρουμάνοι συνεχίζουν αναφέροντας ότι ο Μπεκάλι δεν ήταν αρνητικός στην παραχώρηση του παίκτη, αλλά η τιμή που έβαλε στον Έλληνα άσο ήταν τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
«Είχαμε πρόταση για τον Καπετάνο, αλλά το ποσό που μας προσέφεραν ήταν εξευτελιστικό», αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου του Βουκουρεστίου την Κυριακή.
Στον «αέρα του Γκροτσίσκι
Στον δρόμο για τη Θεσσαλονίκη ήταν ο Πολωνός επιθετικός Καμίλ Γκροσίτσκι, όμως, πλέον δεν είναι βέβαιο ότι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, καθώς η μεταγραφή του βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Σε πολωνικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε ότι στην διεκδίκηση του παίκτη μπήκε και μια ακόμη ομάδα. Όπως και να’ χει, στον Αρη περιμένουν οριστική εξέλιξη μέχρι το βράδυ και πατούν ασφαλώς στην συμφωνία που έχουν με την Γιαγκελόνια για τον δανεισμό του παίκτη για διάστημα ενός έτους.
Οριόλ: «Να βρούμε σταθερότητα»
Σχετικά με τον Οριόλ, ο ισπανός κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM, τονίζοντας την χαρά του για τη νίκη. «Ένιωσα πολύ χαρούμενος εκείνη τη στιγμή, αλλά ένιωθα έτσι και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την απόδοση της ομάδας. Πήραμε τους βαθμούς της νίκης και με χαροποίησε ιδιαίτερα η συνολική εικόνα μας. Γνωρίζαμε ότι για εμάς θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο της αγωνιστικής, σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία καλή ομάδα.
Συγκεντρωθήκαμε και μετουσιώσαμε σε πράξη τις οδηγίες του κ. Κούπερ και αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα του αγώνα. Το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, καθώς κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταλογίστηκε και το πέναλτι που κέρδισε ο Χαβίτο. Είναι σημαντικό να ξεκινάς με νίκη, αλλά είχαμε και την κατάλληλη ψυχολογία από την πρόκρισή μας στους ομίλους κι αυτό ήταν που διαχειριστήκαμε λίγες ημέρες μετά. Το πιο σημαντικό είναι να βρούμε μια σταθερότητα, η οποία, όμως, θα έρθει παιχνίδι με παιχνίδι», είπε.
Σε ερώτηση σχετική με την αμυντική λειτουργία του Αρη, απάντησε ότι «η ομάδα έχει πολύ καλό αγωνιστικό προφίλ. Όταν μιλάμε για αμυντική λειτουργία μιας ομάδας αυτή ξεκινάει από την επίθεση, συνεχίζεται στα αμυντικά χαφ και φτάνει σε εμάς. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα αμυντικό σχήμα που θα ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου
- Η τέχνη της απόλαυσης: Πώς να ζήσεις σαν bon vivant
- Δίπλα στους αγρότες Σωματεία και Ομοσπονδίες – Συγκέντρωση το απόγευμα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
- Ακίνητα: Στον πάγο οι αντικειμενικές αξίες μέχρι το 2027




