«Δεν το σκέφτηκα» δήλωσε ο Νασούτι, δεν κάνει ένσταση η ΑΕΚ
Λίγο μετά τις 11.30 ο Κρίστιαν Νασούτι πάτησε Ελλάδα και οδηγήθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. «Είμαι ευχαριστημένος από την ευκαιρία που μου δίνει η ΑΕΚ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να υπογράψω το συμβόλαιό μου και να τεθώ στην διάθεση του προπονητή μου», τόνισε ο Αργεντινός αμυντικός κατά την άφιξή του. Δεν θα κάνει ένσταση η ΑΕΚ.
Λίγο μετά τις 11.30 ο Κρίστιαν Νασούτι πάτησε Ελλάδα και οδηγήθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ο Αργεντίνος αμυντικός μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις έφυγε με προορισμό τα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση.
«Είμαι ευχαριστημένος από την ευκαιρία που μου δίνει η ΑΕΚ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να υπογράψω το συμβόλαιό μου και να τεθώ στην διάθεση του προπονητή μου», τόνισε αρχικά ο Αργεντινός αμυντικός και πρόσθεσε:
«Πάντα υπάρχουν φιλοδοξίες και υπάρχει θέληση για τον τίτλο. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψουμε στους τίτλους».
Στη συνέχεια σχολιάζοντας το κακό ξεκίνημα της Ένωσης στο πρωτάθλημα ο Νασούτι ανέφερε: «Η ΑΕΚ έχει μεγάλους παίκτες και γνωστά ονόματα και σύντομα θα επιστρέψουμε στις νίκες».
Αναφορικά με την ετοιμότητα του, είπε: «Είμαι έτοιμος να παίξω. Έκανα προετοιμασία με την Ρίβερ Πλέιτ και είμαι σε καλή κατάσταση».
Και κατέληξε, λέγοντας: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ δεν το σκέφτηκα καθόλου».
Δεν καταθέτει ένσταση η ΑΕΚ
Δεν θα καταθέσει τελικά ένσταση η ΑΕΚ για αντικανονική συμμετοχή του Τάσου Βενέτη στο κυριακάτικο ματς με την Κέρκυρα.
Έπειτα από συνάντηση που είχαν οι διοικούντες την ΑΕΚ, αποφάσισαν να μην κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση αφού, δεν ήταν σίγουροι αν μπορούσαν να δικαιωθούν σε αυτή την υπόθεση, ενώ γνωρίζουν ότι αν έκαναν έφεση, θα έχαναν επικοινωνιακά τις εντυπώσεις.
Και αυτό γιατί η ΑΕΚ ήταν εκείνη που φώναζε επειδή έχασε το πρωτάθλημα στα «χαρτιά» από τον Ολυμπιακό, ο οποίος δικαιώθηκε για την παράνομη συμμετοχή του Βάλνερ στο ματς με την Καλαμαριά.
Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη θέση της ΑΕΚ:
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου περί δικαιώματος ενστάσεως της ΠΑΕ ΑΕΚ για δήθεν αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Κέρκυρας, Αναστάσιου Βενέτη, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει τα εξής:
1) Το παιχνίδι Κέρκυρα – ΑΕΚ ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ (29/08/2010) με ήττα της ομάδας μας,
2) Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα εισέρθει σε διαδικασία επεξεργασίας και μελέτης οποιασδήποτε ενστάσεως σχετικά με αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Βενέτη. Η ομάδα μας έχασε τους βαθμούς της νίκης και η ΠΑΕ Κέρκυρα τους κέρδισε πανάξια. Θα ήταν ευθέως παράλογο εμείς ως ηθικοί και στη συνείδηση όλων πρωταθλητές το 2008, να προσφεύγουμε σε τέτοιες διαδικασίες για την απόσπαση βαθμών νίκης που δεν δικαιούμαστε, εκτός αγωνιστικών χώρων. Το θέμα για εμάς έχει λήξει.
Συγχαρητήρια και πάλι στην ΠΑΕ Κέρκυρα για τη νίκη της. Συγχαρητήρια επίσης στους φιλάθλους και των δύο ομάδων και ιδιαίτερα στους φιλάθλους μας, για την αμέριστη συμπαράσταση και ευπρεπή παρουσία τους, παρόλη την πικρία της τελικής έκβασης του αγώνα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές





