Με… άγριες διαθέσεις έρχεται η Γιαγκελόνια εν όψει Άρη
Σίγουρος ότι η Γιαγκελόνια μπορεί ακόμα να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League παρά την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον Άρη εμφανίστηκε ο Τόμας Φρανκόφσκι, τονίζοντας ότι οι Πολωνοί δεν θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για τουρισμό.
Σίγουρος ότι η Γιαγκελόνια μπορεί ακόμα να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League παρά την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον Άρη εμφανίστηκε ο Τόμας Φρανκόφσκι, τονίζοντας ότι οι πολωνοί δεν θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για τουρισμό.
«Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα σίγουρα δεν είναι καλό για εμάς και δίνει στον Άρη προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα πάμε για τουρισμό στη Θεσσαλονίκη. Η ήττα στο γήπεδό μας δεν μας έριξε στην τρύπα, έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν», τόνισε ο Φρανκόφσκι.
Η ρεβάνς για τον γ’ προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης διεξάγεται την Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η πολωνική ομάδα ταξιδεύει στην Ελλάδα με ανεβασμένο το ηθικό μετά την κατάκτηση του εγχώριου Σούπερ Καπ με 1-0 σε βάρος της Λεχ Πόζναν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Χιλή: Ο πρόεδρος Καστ αποσύρει την υποστήριξη στην προκατοχό του Μπατσελέτ για το αξίωμα της ΓΓ το ΟΗΕ
- Η άνοδος του πετρελαίου «εκτοξεύει» και τη ζάχαρη
- Πετρέλαιο: Μειώνονται οι τιμές του WTI και του Μπρεντ στις ασιατικές αγορές
- Κένυα: Βρέθηκαν 32 πτώματα σε ομαδικό τάφο, ανάμεσά τους «25 νηπίων»
- Ιράν: Ο Μακρόν συνομιλεί με τον Πεζεσκιάν και απευθύνει έκκληση για διαπραγματεύσεις
- Δανία: Επικρατεί η συμμαχία της κεντροαριστεράς, αλλά δεν εξασφαλίζει απόλυτη πλειοψηφία
