Νίκη της εθνικής πόλο των ανδρών επί της Ουγγαρίας με 11-8
Η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών επικράτησε 11-8 της Ουγγαρίας στην
πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στις Συρακούσες της
Σικελίας. «Το γεγονός ότι κερδίσαμε την Ουγγαρία, δεν σημαίνει ότι είμαστε
καλύτερη ομάδα. ;Eχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε στις επιτυχίες» δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Δούμπας.
Η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών επικράτησε 11-8 της Ουγγαρίας στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στις Συρακούσες της Σικελίας.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Δούμπας δήλωσε:
«Το γεγονός ότι κερδίσαμε την Ουγγαρία, δεν σημαίνει ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. ;Eχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε στις επιτυχίες. Στις Συρακούσες ήρθαμε για γερές προπονήσεις. Η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά παλεύουμε για αυτήν. Παίξαμε σωστά και λογικά. Αρκετά καλά αμυντικά, χωρίς πάντως να αποφύγουμε τα σφάλματα και λειτουργήσαμε σωστά στον παίκτη παραπάνω και λιγότερο.
» Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται λόγια. Όλα τα τουρνουά προετοιμασίας γίνονται, για να είμαστε καλύτεροι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η νίκη είναι σημαντική, γιατί μας δείχνει ότι οι παίκτες έχουν τις δυνατότητες για πολύ ψηλά, αρκεί να το πιστέψουν».
Τα 8λεπτα: 2-1, 3-2, 3-2, 3-3.
Τα γκολ:
Ελλάδα (5/7 π.π.): Δελακάς 3, Μυλωνάκης 3, Μιράλης, Αφρουδάκης, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος.
Ουγγαρία (2/6 π.π.): Ντα. Βάργκα 3, Μαντάρας 2, Σίβος, Χαράι, Χοσνιάνσκι.
ΑΠΕ
- Μπανγκλαντές: Το BNP κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενο ριζικές αλλαγές – Συγχαρητήρια μηνύματα από ΗΠΑ και Ινδία
- Η προπόνηση που πάει την απώλεια βάρους σε άλλο επίπεδο
- Υεμένη: Καταδίκη για παραβίαση εγκαταστάσεων του ΟΗΕ στη Σαναά στο Συμβούλιο Ασφαλείας – Τι ζήτησε η Ελλάδα
- Συνεχίζει να καλπάζει ο πληθωρισμός: Γιατί «χτυπάει» περισσότερο την Ελλάδα
- Συνταγή: Quesadilla με γύρο κοτόπουλο
- Ο κομματικός Τασούλας και ο υπερθεσμικός Τσίπρας




