Διπλή μεταγραφική κίνηση με Κανακούδη, Σοτ στον Ηρακλή
Δύο νέα πρόσωπα προσέθεσε στο δυναμικό του ο Ηρακλής. Πρόκειται για τον
26χρονο αριστερό πλάγιο αμυντικό, Πέτρο Κανακούδη και τον Πολωνό μεσοεπιθετικό, Ρόμπερτ Σοτ. Την Τετάρτη 21 Ιουλίου, στο μεταξύ, θα αφιχθεί σε ελληνικό έδαφος ο
Ντάιγκο Κομπαγιάσι.
Δύο νέα πρόσωπα προσέθεσε στο δυναμικό του ο Ηρακλής. Πρόκειται για τον 26χρονο αριστερό πλάγιο αμυντικό, Πέτρο Κανακούδη, ο οποίος δεσμεύτηκε με τον «Γηραιό» για τη νέα περίοδο, με δικαίωμα ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο. Ο Κανακούδης έχει θητεύσει σε ΠΑΟΚ, Βέροια, Λύκους, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα.
Επίσης, διετούς διάρκειας συμβόλαιο υπέγραψε ο Πολωνός μεσοεπιθετικός, Ρόμπερτ Σοτ, ο οποίος συμμετείχε τελευταία στην προετοιμασία.
Την Τετάρτη 21 Ιουλίου, στο μεταξύ, θα αφιχθεί σε ελληνικό έδαφος ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι. Ο Ιάπωνας τακτοποίησε όλα τα απαραίτητα για την έκδοση της βίζας του θέματα, παρέλαβε τα αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής του και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά θα ενταχθεί την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις της ομάδας.
ΑΠΕ
- Δημιουργία «Πράσινου Σχολείου» Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο με 34 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Εφιαλτικά σενάρια για το 2026 – Τι προβλέπουν οι ειδικοί
- Οι φιλοδοξίες του Ερντογάν, μεγαλύτερες από τις δυνατότητες της Τουρκίας – Τι εξηγεί Τουρκάλα ειδικός
- ΟΗΕ: Οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν για χρηματοδότηση δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ανθρωπιστική βοήθεια
- Με ένα θερμό χειροκρότημα το τελευταίο «αντίο» στη Σύλβα Ακρίτα
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»


