Στην Κολόν θα… γρυλίζει ο «Λύκος», Ζίκο καλεί Ντιόγκο
Στην Κολόν Σάντε Φε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κριστιάν Ραούλ
Λεντέσμα. Ο 31χρονος βρέθηκε μία ανάσα από την Ιντεπεντιέντε, ωστόσο η
Κολόν
κινήθηκε γρήγορα και απέσπασε τη θετική απάντηση του
«Λύκου» για διετές συμβόλαιο. Στη μεταγραφική λίστα του τεχνικού διευθυντή της Φλαμένγκο και πρώην
προπονητή του Ολυμπιακού, Ζίκο, βρίσκεται ο Ντιόγκο.
Στην Κολόν Σάντε Φε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα. Ο 31χρονος βρέθηκε μία ανάσα από την Ιντεπεντιέντε, ωστόσο η Κολόν
κινήθηκε γρήγορα και απέσπασε τη θετική απάντηση του
«Λύκου» για διετές συμβόλαιο.
Ο Ολυμπιακός τον έχει ενημερώσει εδώ και καιρό ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτός συμφώνησε με την ομάδα της πατρίδας του.
Ούτε στο δεύτερο πέρασμά του κατάφερε ο Λεντέσμα να πείσει για τις ικανότητές του τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και παρότι πέρυσι το συμβόλαιό του ανανεώθηκε, η καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά ολοκληρώνεται άδοξα.
Ο Λεντέσμα δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Κόλον, αφού είχε ξαναφορέσει τη φανέλα της το 2004, μετρώντας συνολικά 17 συμμετοχές.
Ο Ζίκο θέλει Ντιόγκο
Στη μεταγραφική λίστα του τεχνικού διευθυντή της Φλαμένγκο και πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ζίκο, βρίσκεται ο Ντιόγκο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βραζιλιάνου Τύπου.
Από την ομάδα της Φλαμένγκο αποχώρησε ο Αντριάνο, ενώ στη πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Βάγκνερ Λοβ. Οι δύο αυτές απώλειες αναγκάζουν το σύλλογο να αναζητήσει λύσεις στη επιθετική της γραμμής και ο Ζίκο επιθυμεί την απόκτηση του Ντιόγκο.
Για την ώρα πάντως, δεν φαίνεται διάθεση από πλευράς Ολυμπιακού να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο. Εκτός βέβαια αν του κατατεθεί μία ικανοποιητική προσφορά, που θα του δώσει τη δυνατότητα να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του.
www.sport.gr
- Φλόριντα: Εκτελέστηκε θανατοποινίτης για τη δολοφονία αστυνομικού το 1991
- Ιράν: Εχει «δίλημμα» ο Μερτς για το εάν παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο από τον πόλεμο των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Μέση Ανατολή: Κάπου 9.000 πολίτες των ΗΠΑ έφυγαν από την περιοχή εξαιτίας του πολέμου
- Ιράν: Ανησυχεί για την επόμενη μέρα ο Μερτς – Δεν υπάρχει διατυπωμένη στρατηγική
- Μέση Ανατολή: «Οι άμαχοι πληρώνουν το τίμημα σε ολόκληρη την περιοχή», επισημαίνει ο ΟΗΕ
- Τουρκία: Κριτική στο Ιράν ασκεί ο Φιντάν για τα πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές άλλων χωρών


