Συνάντηση με τον υφυπουργό περιβάλλοντος, Θάνο Μωραϊτη, είχε αντιπροσωπεία της ΑΕΚ, με θέμα το γηπεδικό. Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης, ενώ για λογαριασμό της Ερασιτεχνικής έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος Δημήτρης Χατζηχρήστος και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Τόγελος.

Στη συνάντηση ήταν επίσης ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος.

Η συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της «Ένωσης» και του υφυπουργού, Θάνου Μωραϊτη έγινε μέσα σε πολύ κλίμα και φάνηκε η πρόθεση της πολιτείας να δώσει λύση για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες μάλιστα, αναμένεται να κατατεθούν τα σχέδια για την κατασκευή του νέου γηπέδου του συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είναι και ο πόθος όλων των ΑΕΚτσήδων.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, ο Σεμπάστιαν Σάχα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ για τους υπολοίπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.

Οι διπλές προπονήσεις ολοκληρώνονται το απόγευμα, καθώς την Τρίτη η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr