Η πρώτη χρονιά δεν ήταν εύκολη για τον Γιώργο Πρίντεζη στην Μάλαγα, ωστόσο τόνισε με δηλώσεις του ότι θέλει να παραμείνει ακόμα και αν του γίνει μείωση αποδοχών.
Η πρώτη χρονιά δεν ήταν εύκολη για τον Γιώργο Πρίντεζη στην Μάλαγα, ωστόσο τόνισε με δηλώσεις του ότι θέλει να παραμείνει ακόμα και αν του γίνει μείωση αποδοχών.
Ο 25χρονος πάουερ-φόργουορντ της ομάδας της Ανδαλουσίας, μιλώντας αρχικά στην «Malaga Hoy» για την φετινή του απόδοση, τόνισε: «Τους τελευταίους μήνες δεν ήμουν ο πραγματικός μου εαυτός και λυπάμαι για αυτό. Ήταν η πρώτη μου χρονιά μακριά από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκαν για δέκα χρόνια.
Ήταν μια μεγάλη αλλαγή για τη ζωή και την καριέρα μου. Προσπάθησα να προσαρμοστώ και να καταλάβω ό,τι μου ζητούσε ο προπονητής μου, αλλά όλα ήταν πολύ καινούρια για μένα. Στο τέλος της σεζόν μίλησα με τον κύριο Ρενέσες και μου είμαι πως πρέπει να δουλέψουμε. Ήταν μια καλή συζήτηση».
Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στην επιθυμία παραμονής του στην Μάλαγα, αλλά και το θέμα των οικονομικών του απολαβών: «Γνωρίζω καλά την οικονομική κατάσταση που επικρατεί και τη βιώνουμε και στην Ελλάδα. Πράγματι, ίσως το συμβόλαιό μου είναι ψηλό για τα τωρινά δεδομένα. Ίσως υπάρχει μία φόρμουλα για να παίρνω λιγότερα χρήματα, αλλά με επέκταση συμβολαίου.
Δεν ξέρω, αυτά είναι θέματα που απασχολούν τον μάνατζέρ μου και τη διοίκηση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και είμαι χαρούμενος στη Μάλαγα. Φυσικά και θέλω να μείνω, η εμπειρία μου τον πρώτο χρόνο ήταν πολύ όμορφη και ελπίζω του χρόνου να έχω καλύτερη απόδοση, μιας και θα γνωρίζω καλύτερα τα πράγματα».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε επίσημα για την αναβολή του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (14/3) μετά από αίτημα του δικεφάλου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας