Στο σφυρί η Aston Martin του «007»
Στο σφυρί θα βγει το φθινόπωρο η θρυλική Aston Martin DB5, που οδηγούσε ο Σον Κόνερι ως «Τζέιμς Μποντ» στις ταινίες «Επιχείρηση Χρυσοδάκτυλος» και «Επιχείρηση Κεραυνός». Η δημοπρασία θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου, στο Λονδίνο, από τον οίκο RM Auctions.
Στο σφυρί θα βγει το φθινόπωρο η θρυλική Aston Martin DB5, μοντέλο του 1964, που οδηγούσε ο Σον Κόνερι ως «Τζέιμς Μποντ» στις ταινίες «Επιχείρηση Χρυσοδάκτυλος» (1964) και «Επιχείρηση Κεραυνός» (1965).
Η δημοπρασία θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου, στο Λονδίνο, από τον οίκο RM Auctions.
Το διάσημο αμάξι, το οποίο θα δημοπρατηθεί μαζί με όλα τα εντυπωσιακά γκάτζετ που το συνόδευαν στην ταινία, αναμένεται να πωληθεί έναντι 5 εκατ. δολαρίων.
Μέχρι τώρα βρισκόταν στην κατοχή του Αμερικανού ραδιοφωνικού παραγωγού Τζέρι Λι, ο οποίος το είχε αγοράσει το 1969 έναντι 12.000 δολαρίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
- H Meta εγκαταλείπει το metaverse – Απολύσεις καθώς το όραμα σβήνει
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα
- Ο Λουίς Ενρίκε το έχει… πάει σε άλλο επίπεδο: Το «τρικ» με τον γιγαντιαίο πίνακα που «μπερδεύει» τον αντίπαλο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442