Το Σάββατο 10 Απριλίου 2010, στον 3ο όροφο του Βιβλιοπωλείου Ελευθερουδάκης (Πανεπιστημίου 17, Αθήνα) στις 12:00 το μεσημέρι, ένας μικρός Δεινόσαυρος ανακαλύπτει ότι η πόλη έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και δίνει στα παιδιά μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής. Θεατρικό παιγνίδι από τις Μορφές Εκφρασης και την Αννα Σεβαστή Τζίμα.
Το Σάββατο 10 Απριλίου 2010, στον 3ο όροφο του Βιβλιοπωλείου Ελευθερουδάκης (Πανεπιστημίου 17, Αθήνα) στις 12:00 το μεσημέρι, ένας μικρός Δεινόσαυρος ανακαλύπτει ότι η πόλη έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και δίνει στα παιδιά μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής.
Θεατρικό παιγνίδι από τις Μορφές Εκφρασης και την Αννα Σεβαστή Τζίμα.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.