Ορεξάτος ο Γιασικεβίτσιους, στην προπόνηση ο Θ.Γιαννακόπουλος
Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός ενόψει του σαββατιάτικου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό. Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Ελληνικού παρόντος του Θανάση Γιαννακόπουλου και με τον Γιασικεβίτσιους να δείχνει πανέτοιμος.
2
Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός ενόψει του σαββατιάτικου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό.
Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Ελληνικού παρόντος του Θανάση Γιαννακόπουλου.
Όσον αφορά στον Μάικ Μπατίστ, που χθες χτύπησε το μικρό δάκτυλο του αριστερό του χεριού, είναι απολύτως καλά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που επιστρέφει στις υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» επί ελληνικού εδάφους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χούλιο Ιγκλέσιας: Η ισπανική δικαιοσύνη «φρενάρει» τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση – Η απάντησή του
- Φλερτ διαρκείας μεταξύ Ρεάλ και Ρόδρι
- Γαλλία: Η Danone ανακαλεί παρτίδες βρεφικού γάλακτος λόγω ανησυχιών για τοξική επιμόλυνσή του προϊόντος
- ΗΠΑ: Πυκνό χιόνι και πολικό ψύχος, δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμέτωποι με σφοδρή χειμερινή καταιγίδα
- Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Αποστρατεύονται υπαρχηγός και επιτελάρχης
- Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια 84-71: Με ηγέτη τον Χόρτον-Τάκερ οι Τούρκοι
