Προφυλακιστέοι οι δύο δράστες της συμπλοκής στο Βύρωνα
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι δύο δράστες που συνελήφθησαν την Τετάρτη, μετά την αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς στην περιοχή του Βύρωνα. Ο εισαγγελέας είχε ασκήσει εναντίον τους ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι δύο Αλβανοίκακοποιοί που συνελήφθησαν την Τετάρτη, μετά την αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς στην περιοχή του Βύρωνα.
Ο εισαγγελέας είχε ασκήσει εναντίον τους ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.
Η δίωξη αφορούσε τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, ληστειών κατά συρροή, παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής, απόπειρας ανθρωποκτονίας που αφορά ληστεία που είχαν κάνει στο Ναύπλιο, διακεκριμένων κλοπών, αποδράσεων και διακεκριμένης κατοχής όπλων και εκρηκτικών.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα