Οι διοικητικές διαμάχες έφεραν την παραίτηση του Γαλακτόπουλου από την ΕΟΦΠ
Παραιτήθηκε ο πρώην Ολυμπιονίκης της πάλης, Πέτρος Γαλακτόπουλος, από τη θέση του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, εκφράζοντας τη διαφωνία του για τον τρόπο της διοίκησης του προέδρου, Αντώνη Τσαμεσίδη. «Δεν είμαι μαριονέτα, δεν ανέχομαι να μην ακούγεται η γνώμη των Ολυμπιονικών στο Διοικητικό Συμβούλιο», τόνισε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος. Μάλιστα, στη γενική συνέλευση αναμένεται να υπάρξουν έντονες διαμάχες.
2
Παραιτήθηκε ο πρώην Ολυμπιονίκης της πάλης, Πέτρος Γαλακτόπουλος, από τη θέση του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, εκφράζοντας την διαφωνία του για τον τρόπο της διοίκησης του προέδρου, Αντώνη Τσαμεσίδη.
«Δεν είμαι μαριονέτα, δεν ανέχομαι να μην ακούγεται η γνώμη των Ολυμπιονικών στο Διοικητικό Συμβούλιο. Καλώ όλους τους ανθρώπους της πάλης να αντισταθούν σε αυτούς που θέλουν το κακό του αθλήματος», τόνισε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος.
Το άθλημα είναι ένα καζάνι που βράζει και αναμένεται στη γενική συνέλευση (δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία) να υπάρξουν έντονες διαμάχες, καθώς πολλοί εκτιμούν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γιάννης Νταλιάνης: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον θάνατο του αδερφού του σκηνοθέτη Κώστα Νταλιάνη
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Δήμος Πάρου: Καταβολή επιδόματος και στήριξη επιπλέον αγροτικών ιατρών του Κέντρου Υγείας Πάρου
- Εξαρθρώθηκε σπείρα στην Τρίπολη – Τέσσερις συλλήψεις για βιασμό 61χρονης και διαρρήξεις
- Ιράν: Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο απέπλευσε από τη Σούδα – Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις στη Γενεύη
- Χιλιάδες φοιτητές και μαθητές στους δρόμους – Ζητούν δικαιοσύνη για τα Τέμπη και διαμαρτύρονται για την Παιδεία





