2

Σε σκληρή ανακοίνωση για την ποινή με την οποία τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή, προχώρησε η ΚΑΕ Περιστερίου. Συγκεκριμένα χαρακτηρίζει εαυτόν… θύμα και την ΑΕΚ θύτη, ενώ επίσης αποδίδει στην πίεση του χρόνου μέρος της σχετικής απόφασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το θύμα σχεδόν εξισώθηκε με τον θύτη και η έδρα του Περιστερίου τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές (κεκλεισμένων των θυρών) για όσα έγιναν στον αγώνα μπάσκετ με την ΑΕΚ, ενώ η ομάδα μας θα πληρώσει 3.000 ευρώ πρόστιμο.

Προκαλεί επίσης ερωτηματικά η τιμωρία του Περιστερίου δυο φορές για υβριστικά συνθήματα (1000+1000) ευρώ, ενώ στο φύλλο του αγώνα έχει γραφτεί μια φορά σχετική παράβαση. Ισως, η πίεση του χρόνου για να εκδοθεί άμεσα η απόφαση να μη βοήθησε την όλη διαδικασία.

Η ΚΑΕ άσκησε έφεση για την ποινή η οποία αναφορικά στην τιμωρία της έδρας αφορά τα παιχνίδια με ΓΣ Ολύμπια Λάρισας (18η αγωνιστική) και Αρη (20η) και αίτηση αναστολής της μέχρι την έκδοση σχετικής απόφασης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ