Η Καβάλα «έκλεψε» τον Ντιέ μέσα από τα χέρια του ΠΑΣ Γιάννινα
Και ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα στα Γιάννινα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Σερζ Ντιέ, η ιστορία εξελίχθηκε σε... φιάσκο, αφού ο παίκτης δεν εμφανίστηκε ποτέ στα γραφεία της ΠΑΕ και μάλιστα πήγε στην Καβάλα, η οποία λίγο αργότερα ανακοίνωσε και την απόκτησή του! Ο Ντιέ υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2011 και θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Ηρακλή!
Και ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα στα Γιάννινα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Σερζ Ντιέ, η ιστορία εξελίχθηκε σε… φιάσκο, αφού ο παίκτης δεν εμφανίστηκε ποτέ στα γραφεία της ΠΑΕ και μάλιστα πήγε στην Καβάλα, η οποία λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε και την απόκτησή του.
Συγκεκριμένα ο ΠΑΣ είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ιβοριανό μέσο του Ηρακλή και του είχε κλείσει εισιτήρια για να πάει την Παρασκευή στα Γιάννινα, προκειμένου να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράψει το συμβόλαιο που είχαν συμφωνήσει οι δυο πλευρές.
Ωστόσο, το πρωί δεν εμφανίστηκε ποτέ στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου τον περίμεναν άνθρωποι του ΠΑΣ για να τον συνοδεύσουν στην πόλη τους.
Οι Ηπειρώτες άρχισαν να τον αναζητούν και μετά από ώρες έμαθαν, πως ο Ντιέ… αυτοπροτάθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Καβάλα, η οποία είδε με καλό μάτι την περίπτωσή του.
Η μοίρα, λοιπόν, τα έφερε έτσι, ώστε ο Ντιέ να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Ηρακλή, αφού είναι και τυπικά παίκτης της Καβάλας και αποτελεί το πέμπτο απόκτημα των «αργοναυτών» μετά τους Σμολάρεκ, Σόσιν, Μουρ και Γκβοζντένοβιτς.
Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ντιέ θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2011 και εκτός απρόοπτου θα τεθεί στη διάθεση του Βαγγέλη Γούτη για τον αγώνα της 20ης ημέρας της Σούπερ Λιγκ με το «Γηραιό» στο Καυτανζόγλειο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα απίθανο ποσοστό προκρίσεων στο Final Four όταν κατέχει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague, που τον… στέλνει στο ΟΑΚΑ