Ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου έμεινε η Ομόνοια, μετά τη σπουδαία νίκη με 4-3 κόντρα στην ΑΠΕΠ, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-3 πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, που με τρία γκολ οδήγησε την ομάδα του Τάκη Λεμονή στην ολική ανατροπή και στο πολύτιμο τρίποντο.
Ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου έμεινε η Ομόνοια, μετά τη σπουδαία νίκη με 4-3 κόντρα στην ΑΠΕΠ, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-3 πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, που με τρία γκολ οδήγησε την ομάδα του Τάκη Λεμονή στην ολική ανατροπή και στο πολύτιμο τρίποντο.
Επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές για τον ΑΠΟΠ/Κινύρας, που επικράτησε με 4-2 του Αρη Λεμεσού.
Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το πρώτο μέρος για την ΑΠΕΠ, καθώς μέσα στα πρώτα είκοσι λεπτά είχε καταφέρει να πάρει κεφάλι στο σκορ με 3-0. Ο Γκρασία στο 2 έκανε το 1-0 και δεκαέξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων. Ο Γκέλσον στο 20 ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στη συνέχεια όμως η Ομόνοια πέρασε στην αντεπίθεση και στο 22 μείωσε σε 1-3 με τον Βέντζελ. Η αποβολή του Γκράβεσεν στο 32 λειτούργησε καταλυτικά στην αναμέτρηση, καθώς επέτρεψε στους γηπεδούχους να εκμεταλλευθούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και να επιβάλουν πλήρως τον ρυθμό τους.
Στο 38, ο Κωνσταντίνου δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα και διαμόρφωσε το 2-3. Η ισορροπία στον αγώνα ήρθε στο 61ο λεπτό, όταν ο Κωνσταντίνου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης σφράγισε τη νίκη της Ομόνοιας στο 83, όταν από την άσπρη βούλα πέτυχε χατ-τρικ και έγραψε το τελικό 4-3.
Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, ο ΑΠΟΠ / Κινύρας ήταν αυτός που πανηγύρισε στο τέλος. Ο Ντούκιτς με προβολή άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό για τον Αρη, αλλά η συνέχεια ανήκει στους φιλοξενούμενους. Με δυνατό σουτ στο 22 ο Σεμέδο πέτυχε την ισοφάριση και οκτώ λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Γαλάνη έβαλε την ομάδα του Γιώργου Πολυβίου μπροστά με 2-1.
Η ομάδα της Λεμεσού κυνήγησε το δεύτερο γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τις αντεπιθέσεις του ΑΠΟΠ / Κινύρας και αυτό της στοίχισε. Στο 61 ο Γκονζάλες έκανε το 3-1, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά και στο 63 ο Σεμέδο, με δεύτερο προσωπικό τέρμα, σφράγισε τη νίκη των φιλοξενούμενων. Το μόνο που κατάφερε ο Αρης ήταν να μειώσει σε 2-4 στο 85 με τον Ντούκιτς, που βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα απίθανο ποσοστό προκρίσεων στο Final Four όταν κατέχει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague, που τον… στέλνει στο ΟΑΚΑ