Ο Χέσους Ντάτολο απάντησε θετικά τελικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και ενδέχεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη Νάπολι με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και οψιόν αγοράς (σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ θα ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ).
Ο Αργεντινός αριστερός εξτρέμ παρά το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν προτίμησε την πολύ καλύτερη από οικονομικής πλευράς πρόταση του Ολυμπιακού και την προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League.
Το θέμα χειρίστηκε προσωπικά ο παράγοντας του Ολυμπιακού, Γιάννης Χρυσικόπουλος, ο οποίος μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης ετοίμαζε τα συμβόλαια του 25χρονου άσου.
Οι «ερυθρόλευκοι» έλεγαν ότι το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης παραδέχονταν για τη συμφωνία με τον Αργεντινό άσο και τη Νάπολι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα απίθανο ποσοστό προκρίσεων στο Final Four όταν κατέχει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague, που τον… στέλνει στο ΟΑΚΑ