Ένα ακόμα τροχαίο με θύμα αρκούδα στην Εγνατία Οδό
Ένα ακόμα ένα τροχαίο με θύμα ενήλικη θηλυκή αρκούδα βάρους 80 κιλών, σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό στον κάθετο άξονα Σιάτιστα-Κρυσταλλοπηγή. Πρόκειται για το δέκατο θύμα τροχαίου στην Εγνατία Οδό μέσα στο 2009.
2
Ένα ακόμα ένα τροχαίο με θύμα ενήλικη θηλυκή αρκούδα βάρους 80 κιλών, σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό στον κάθετο άξονα Σιάτιστα-Κρυσταλλοπηγή.
Το άτυχο ζώο πέρασε πάνω από την περίφραξη και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα στην προσπάθειά του να διασχίσει το οδόστρωμα.
Κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι το ζώο υπέκυψε λόγω ρήξης ήπατος και πνευμόνων.
Ο οδηγός το εγκατέλειψε στο σημείο του ατυχήματος, στον κόμβο του Αργυροκάστρου και εξαφανίστηκε, ενώ οι περιβαλλοντικές οργανώσεις ειδοποιήθηκαν από την τροχαία Κοζάνης.
Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των οργανώσεων «Αρκτούρος» και «Καλλιστώ» πρόκειται για το δέκατο θύμα τροχαίου στην Εγνατία Οδό μέσα στο 2009.
Σημειώνεται ότι τα περισσότερα θανατηφόρα για αρκούδες τροχαία έχουν σημειωθεί στο συγκεκριμένο σημείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Ο Μαδούρο ζητά την απόρριψη της ποινικής υπόθεσης εναντίον του
- Λουτσέσκου: « Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παικτών στην Ευρώπη»
- Βραζιλία: Στους 55 ανήλθαν οι νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις – 13 οι αγνοούμενοι
- Conference League: Με Άλκμααρ ή Τσέλιε στους «16» η ΑΕΚ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Πέντε «βόμβες» σε μία απόφαση
- Europa League: Πρόκριση για Γκενκ (3-3) και Μπολόνια (1-0) – Αυτές είναι οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν
