«Μήλον της Έριδος» μεταξύ Πούτιν-Μεντβέντεφ η διεκδίκηση της προεδρίας για το 2012
Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στις προεδρικές εκλογές του 2012, ο Ντ.Μεντβέντεφ. Μετά την δήλωση του Ρώσου πρωθυπουργού ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την πολιτική, ο Ρώσος πρόεδρος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά υποψήφιος για την προεδρία.
Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στις προεδρικές εκλογές του 2012, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Μετά την δήλωση του Ρώσου πρωθυπουργού ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την πολιτική και ο Ρώσος πρόεδρος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά υποψήφιος για την προεδρία.
Νωρίτερα την Πέμπτη, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απέκλεισε κάθε περίπτωση να εγκαταλείψει την πολιτική.
Σε ερώτηση πολίτη αν θα ήθελε να εγκαταλείψει την πολιτική και να ζήσει μιαν ήρεμη ζωή, απάντησε: «Μην είστε τόσο βέβαιοι».
Δήλωσε, μάλιστα, ότι θα σκεφτεί το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στις εκλογές του 2012.
Ο… «προστατευόμενος» του Βλ.Πούτιν, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, δήλωσε λίγο αργότερα: «Ο πρωθυπουργός Πούτιν είπε ότι δεν αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο (να βρεθεί υποψήφιος). Και εγώ λέω ότι δεν το αποκλείω».
«Είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουν καλά μαζί. Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε. Θα πάρουμε μία λογική απόφαση με την προϋπόθεση ότι ο Μεντβέντεφ και ο Πούτιν θα έχουν πιθανότητες να εκλεγούν» συμπλήρωσε, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου με τον Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions