102

Μετά τους αγώνες του Κυπέλλου, η Α1 συνεχίζεται με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής, ημέρα που είχε αναστείλει ο ΕΣΑΚΕ την περασμένη εβδομάδα. 

Ο  Πανιώνιος επικράτησε δύσκολα με 62-53 της Ολύμπια Λάρισας, όπως και ο Αρης εκτός έδρας του Ηλυσιακού με 65-57. Το Περιστέρι επιβλήθηκε με 71-66 του Κολοσσού Ρόδου, ενώ ο Πανελλήνιος επικράτησε δύσκολα στα Τρίκαλα με 93-91.

Την Κυριακή τα ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Πυλαία την Κυριακή με στόχο τη νίκη και στο πρωτάθλημα επί του ΠΑΟΚ, αφού πρώτα απέκλεισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης για το Κύπελλο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θέλει να δει καλύτερη εμφάνιση από τους παίκτες του εν συγκρίσει με αυτή της Τετάρτης, όταν οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύθηκαν να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Την ίδια ημέρα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Μαρούσι στο ΟΑΚΑ.

Η «αυλαία» πέφτει τη Δευτέρα, με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Καβάλα στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές…

Πυλαία 16:00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Σχινάς, Φούφης, Μάνος (Σιμητόπουλος)

ΟΑΚΑ 19:00 Παναθηναϊκός-Μαρούσι Σπυρίδωνος, Καρακατσούνης, Μητσόπουλος (Μαύρος)

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου

ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (Κομισάριοι)
Αγ. Θωμά 17:00 ΑΕΚ-Καβάλα Χριστοδούλου, Μπήτης, Παναγιώτου (Ορφανός)

– Νέο σόου του ΛεΜπρόν Τζέιμς στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ