Βαρύς ο πέλεκυς στην Αυστρία για τους αθλητές που θα βρίσκονται ντοπαρισμένοι
Η αυστριακή κυβέρνηση αναμένεται να κάνει πιο αυστηρή τη νομοθεσία που αφορά τις υποθέσεις ντόπινγκ. Σύμφωνα με την νέα νομοθεσία οι αθλητές που θα βρίσκονται ντοπαρισμένοι θα αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και 10 ετών! Στη νομοθεσία που ίσχυε μέχρι σήμερα η κατοχή και πώληση απαγορευμένων ουσιών αποτελούσε ποινικό αδίκημα, όχι όμως και η χρήση τους από τους αθλητές.
89
Η αυστριακή κυβέρνηση αναμένεται να κάνει πιο αυστηρή τη νομοθεσία που αφορά τις υποθέσεις ντόπινγκ.
Σύμφωνα με την νέα νομοθεσία οι αθλητές που θα βρίσκονται ντοπαρισμένοι θα αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και 10 ετών!
Στη νομοθεσία που ίσχυε μέχρι σήμερα η κατοχή και πώληση απαγορευμένων ουσιών αποτελούσε ποινικό αδίκημα, όχι όμως και η χρήση τους από τους αθλητές.
Οι υπουργοί αθλητισμού και δικαιοσύνης ανακοίνωσαν τη Δευτέρα αυτήν την τροποποίηση στο νομοσχέδιο, η οποία θα εγκριθεί πρώτα από το αυστριακό κοινοβούλιο και θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Betsson: Bullying στον αθλητισμό – ένα πρόβλημα που δύσκολα αναγνωρίζεται
- «Άρρωστος, παράφρων, με εξαιρετικά χαμηλό IQ, κλαίει σαν παιδί»: Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτίθεται εκ νέου στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο
- ΚΚΕ: Ανεδαφικοί και επικίνδυνοι οι ισχυρισμοί Μητσοτάκη ότι οι ενεργειακές συμφωνίες θωρακίζουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα
- Απεργία για τα Τέμπη: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς το Σάββατο
- «Είδαμε να σημαδεύει με το όπλο τα παιδιά» – Σοκάρουν οι μαρτυρίες από το γυμνάσιο στου Ρέντη
- Ολυμπιακός: Βγαίνουν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ




