Έβγαλε το νάρθηκα ο Τσαρτσαρής, στις ΗΠΑ ο Μπατίστ
Από τον Κώστα Τσαρτσαρή έλαβε τη Δευτέρα ευχάριστα νέα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Έλληνας διεθνής πάουερ φόργουορντ, ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετακάρπιο, έβγαλε το νάρθηκα που του είχε τοποθετηθεί στο αριστερό χέρι του. Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπατίστ αναχώρησε για τις ΗΠΑ για προσωπικό του θέμα.
66
Από τον Κώστα Τσαρτσαρή έλαβε τη Δευτέρα ευχάριστα νέα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Έλληνας διεθνής πάουερ φόργουορντ, ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετακάρπιο, έβγαλε το νάρθηκα που του είχε τοποθετηθεί στο αριστερό χέρι του.
Θα υποβληθεί σε φυσιοθεραπείες για περίπου δύο εβδομάδες, πριν επανεξεταστεί η κατάστασή του και επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις.
Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπατίστ αναχώρησε για τις ΗΠΑ για προσωπικό του θέμα και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί με την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Τέλος, η αποστολή των «πρασίνων» θα αναχωρήσει για την Ισπανία το πρωί της Τετάρτης, ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης (Πέμπτη, 9.45, NovaSports1), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική

