Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Ναυτικός απείλησε να αυτοκτονήσει ζητώντας δεδουλευμένα από την GA Ferries

Ναυτικός απείλησε να αυτοκτονήσει ζητώντας δεδουλευμένα από την GA Ferries

Στο κενό από το μεσαίο άλμπουρο του πλαίου «Ροδάνθη», εάν η GA Ferries δεν του καταβάλλει τα δεδουλευμένα του, απείλσε να πέσει ένας 46χρονος ναυτικός της εταιρίας που βούλιαξε στα χρέη. Λιμενικοί έσπευσαν στο πλοίο, που βρίσκεται αγκυροβολιμένο στο λιμάνι του Πειραιά.

103

Στο κενό από το μεσαίο άλμπουρο του πλαίου «Ροδάνθη», εάν η GA Ferries δεν του καταβάλλει τα δεδουλευμένα που τού οφείλει, απείλσε να πέσει ένας 46χρονος ναυτικός της εταιρίας που πρόσφατα βούλιαξε στα χρέη.

Στο πλοίο έσπευσαν λιμενικοί, προσπαθώντας να αποτρέψουν τον ναυτικό να πραγματοποιήσει την απειλή του.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες να καταβληθούν τα χρεωστούμενα στο ναυτικό.

Πάντως, όπως ισχυρίζεται η πλοιοκτήτρια εταιρεία, στον 46χρονο υπολοστρόμο που είχε ναυτολογηθεί στο «Ροδάνθη» στις 21 Ιουλίου 2009 οφείλει μόνο τον μήνα Σεπτέμβριο.


 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο