Στο τελευταίο στάδιο κατασκευής βρίσκεται η πρωτότυπη συσκευή που φέρεται να έχει στα σκαριά η Microsoft. Το Gizmodo.com εξασφάλισε κατά αποκλειστικότητα αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο από τη χρ
Στο τελευταίο στάδιο κατασκευής βρίσκεται η πρωτότυπη συσκευή που φέρεται να έχει στα σκαριά η Microsoft. Το Gizmodo.com εξασφάλισε κατά αποκλειστικότητα αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο από τη χρήση του booklet της εταιρείας, που έγινε γνωστό ως Courier.
Το Courier μοιάζει με ηλεκτρονικό βιβλίο με δύο οθόνες 7 περίπου ιντσών με τεχνολογία αφής (και συγκεκριμένα multitouch). Ο χειρισμός γίνεται με τα δάχτυλα αλλά και με stylus. Η διαρροή των φωτογραφιών και των βίντεο έρχονται τη στιγμή που ο κόσμος της τεχνολογίας περίμενε ένα tablet από την Apple, θεωρώντας ότι η επιτυχία των netbook θα έκαμπτε τις αντιστάσεις της για την κατασκευή του δικού της.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας