Χωρίς τον Παπαμακάριο συνεχίζει η Εθνική μπάσκετ
Το πρόβλημα που αντιμετώπιζει ο Μανώλης Παπαμακάριος στο γόνατο αποδείχθηκε ικανό να τον θέσει εκτός της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας. Ο Ελληνας γκαρντ κατέληξε σε αυτήν την απόφαση έχοντας πάρει τις σχετικές ιατρικές εκτιμήσεις και την Παρασκευή ενημέρωσε τους Γιόνας Καζλάουσκας και Γιάννη Σφαιρόπουλο.
66
Το πρόβλημα που αντιμετώπιζει ο Μανώλης Παπαμακάριος στο γόνατο αποδείχθηκε ικανό να τον θέσει εκτός της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας.
Ο Ελληνας γκαρντ κατέληξε σε αυτήν την απόφαση έχοντας πάρει τις σχετικές ιατρικές εκτιμήσεις και την Παρασκευή ενημέρωσε τους Γιόνας Καζλάουσκας και Γιάννη Σφαιρόπουλο ότι δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.
Έτσι, μετά τον Γιάννη Γεωργαλή (ενοχλήσεις στη μέση) ο Παπαμακάριος έγινε ο δεύτερος παίκτης που άνοιξε την πόρτα της εξόδου.
«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στην Εθνική Ομάδα και… καλό κουράγιο για τη συνέχεια της προετοιμασίας», είπε αρχικά ο Παπαμακάριος.
«Ήταν μια άτυχη στιγμή για μένα που δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω την προσπάθεια. Θα είναι όμως σαν να είμαι δίπλα στα παιδιά συνεχώς. Είμαι σίγουρος ότι θα όλα θα πάνε καλά και ότι η Εθνική θα είναι μέσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για μια ακόμη φορά» πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ΕΕ σχεδιάζει να ξηλώσει τον επικοινωνιακό εξοπλισμό από προμηθευτές υψηλού ρίσκου – Η Κίνα αντιδρά
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
- Νοκ-άουτ και με τη Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν – Εκτός και ο Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό
- Όταν ο Παναγιώτης Δουδωνής συνάντησε την Μαριάννα Παπαμακαρίου και του αφιέρωσε το «Ρήγμα» του Σωκράτη Μάλαμα
- «Όχι» Κακλαμάνη σε Φάμελλο για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής – «Διαδικαστικά τερτίπια» καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ανδρουλάκης: Καμία μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ – Έχετε καταπιεί την «Ομάδα Αλήθειας»

