105

Στον τελικό του Γκραν Σλαμ του παγκοσμίου σιρκουί στο Μπιτς Βόλεϊ που διεξάγεται στη Μασσαλία, για πρώτη φορά ως ομάδα, προκρίθηκαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη.

Το ελληνικό δίδυμο, στην τετράδα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Γκέλερ και Λούντβιγκ από τη Γερμανία με 2-0 σε 39 λεπτά και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον τελικό και φυσικά μία θέση στο βάθρο των νικητριών.

«Παίζουμε σούπερ. Είπαμε να χαλαρώσουμε στο δεύτερο σετ, αλλά ευτυχώς συνήρθαμε έγκαιρα, βρήκαμε τον ρυθμό μας και κερδίσαμε. 

»Πάμε τώρα μόνο για το χρυσό, όπως το έχω ξαναπάρει στο Σταβάνγκερ με την Βάσω Καραντάσιου. Παίζαμε καλά από την αρχή της σεζόν, αλλά θέλαμε και το χρόνο μας ως ομάδα για να φτάσουμε στην θεμιτή απόδοση.

»Κάθε ομάδα έχει και ατυχίες ενώ παρουσιάζονται και ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να αρπάξεις από τα μαλλιά, αυτό κάναμε και εμείς στην Μασσαλία» είπε η Αρβανίτη μετά το ματς και η Τσιαρτσιάνη συμπλήρωσε: 

«Πάμε με φόρα στον τελικό. Η ομάδα πετάει. Μετά από δύο άσχημα τουρνουά πάμε πολύ καλά και ομολογώ ότι το περιμέναμε είναι καταπληκτικό ότι σε δύο μέρες κερδίσαμε τρεις καταπληκτικές ομάδες από Αμερική, Βραζιλία και Γερμανία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ