Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν και οι αμπελουργοί

Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν και οι αμπελουργοί

Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι αμπελουργοί εάν η κυβέρνηση δεν προχωρήσει στην απόφαση να οδηγηθούν στην απόσταξη 20.000 τόνοι οίνου μέχρι την Πέμπτη Ιουλίου, προκειμένου να αποτραπεί, όπως λένε, το επικείμενο «κραχ» στην οινική αγορά.

28

Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι αμπελουργοί εάν η κυβέρνηση δεν προχωρήσει στην απόφαση να οδηγηθούν στην απόσταξη 20.000 τόνοι οίνου μέχρι την Πέμπτη Ιουλίου, προκειμένου, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Κεντρικής Συνεταιριστικής Ένωσης Αμπελουργικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ), να αποτραπεί το επικείμενο «κραχ» στην οινική αγορά.

Οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν με συμβολική διαμαρτυρία την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Στη σύσκεψη παρευρέθη επίσης ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χρ. Αυγουλάς, ο οποίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΕΟΣΟΕ, αναγνώρισε την ανάγκη άμεσης προσφυγής στην απόσταξη για 20.000 τόνους, δήλωσε ωστόσο ότι δεν έχει να πει κάτι συγκεκριμένο, παραπέμποντας ουσιαστικά στο υπουργείο Οικονομικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο