Φήμες χαρακτήρισε ο Αλόνσο τα περί συμφωνίας του με τη Ferrari
Ο Φερνάντο Αλόνσο έσπευσε να διαψεύσει τα όσα γράφτηκαν την Πέμπτη στον ιταλικό Τύπο περί ύπαρξης συμφωνίας με την Ferrari ενόψει 2010. «Ως συνήθως, όλα αυτά είναι μόνο φήμες που εμφανίζονται συνέχεια τα τελευταία 4-5 χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός πιλότος της Renault.
89
Ο Φερνάντο Αλόνσο έσπευσε να διαψεύσει τα όσα γράφτηκαν την Πέμπτη στον ιταλικό Τύπο περί ύπαρξης συμφωνίας με την Ferrari ενόψει 2010.
«Ως συνήθως, όλα αυτά είναι μόνο φήμες που εμφανίζονται συνέχεια τα τελευταία 4-5 χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός πιλότος της Renault, ο οποίος απάντησε αρνητικά στις ερωτήσεις που του τέθηκαν για το αν είχε συνομιλίες με την Ferrari ή αν έχει υπογράψει συμβόλαιο μαζί της.
Πάντως επανέλαβε ότι είναι σημαντικό για τον ίδιο να έχει στα χέρια του ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στο μέλλον.
«Είναι σημαντικό, αλλά όχι και το τέλος του κόσμου» είπε. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μου λείπει το να κερδίζω και θέλω αυτό να συμβεί όσο το δυνατό πιο σύντομα, αλλά καταλαβαίνω ότι έτσι είναι ο αθλητισμός.
» Και δεν συμβαίνει μόνο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και στο τένις, στο NBA, στο ποδόσφαιρο, παντού. Κάποιες φορές η καριέρα σου έχει τα πάνω της και τα κάτω της.
» ,Όπότε βάζω τον εαυτό μου σε θέση αναμονής και προετοιμάζομαι πολύ δυνατά τόσο από σωματικής και ψυχολογικής άποψης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ιράν: Ο Βανς δεν βλέπει «καμιά πιθανότητα» πολέμου διαρκείας
- Βενεζουέλα: Η Ροντρίγκες καλεί τον Τραμπ να τερματίσει «τον αποκλεισμό και τις κυρώσεις»
- Η Netflix δεν θα αυξήσει την προσφορά για τη Warner Bros παραδίδοντας το CNN στην Paramount και τον Τραμπ
- Πακιστάν: «Ανοικτό πόλεμο» κήρυξε ο υπουργός Αμυνας στην de facto κυβέρνηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν
- Το ΔΝΤ ενέκρινε δάνειο 8,1 δισ. δολαρίων για την Ουκρανία, με το 1,5 δισ. άμεσα καταβληθέν
- Η Volkswagen στην κούρσα των ρομποταξί






