Το χάλκινο μετάλλιο στα laser κατέκτησε ο Χειμώνας στους Μεσογειακούς
Ματαιώθηκαν λόγω άπνοιας όλες οι σαββατιάτικες ιστιοδρομίες της ιστιοπλοϊας των Μεσογειακών Αγώνων της Πεσκάρα, με αποτέλεσμα να ισχύσει ως τελική κατάταξη, αυτή που είχαν τα πληρώματα μέχρι την Παρασλευή. Ετσι ο Βαγγέλης Χειμώνας κατέτησε το χάλκινο μετάλλιο στα Laser με 28 β.π.
66
Ματαιώθηκαν λόγω άπνοιας όλες οι σαββατιάτικες ιστιοδρομίες της ιστιοπλοϊας των Μεσογειακών Αγώνων της Πεσκάρα, με αποτέλεσμα να ισχύσει ως τελική κατάταξη, αυτή που είχαν τα πληρώματα μέχρι την Παρασλευή. Ετσι ο Βαγγέλης Χειμώνας κατέτησε το χάλκινο μετάλλιο στα Laser με 28 β.π. Στην ίδια κλάση ο Αντώνης Μπουγιούρης έμεινε 12ος με 76 β.π.
Στα Laser Radial γυναικών, η Μαρία Βλάχου πήρε την 5η θέση με 34 β.π. και η Βιργινία Κραβαριώτη την 8η με 41 β.π.
Στα 470 ανδρών, οι Παναγιώτης Καμπουρίδης/ Γεράσιμος Ωρολογάς ήρθαν 4οι με 34 β.π. και οι Παύλος Σεραφείμ Καγιάλης/Παναγιώτης Μαντής 5οι με 39 β.π.
Στα 470 γυναικών, οι Ανθεμις Οικονόμου/ Όλγα Τσιγαρίδη ήταν 5ες με 33 β.π. και οι Μαρία Νεφέλη Σαμπατη/ Σοφία Παπαδοπούλου 8ες με 40 β.π.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι ΗΠΑ απειλούν να στερήσουν από το Ιράκ τα πετροδολάριά του λόγω της ιρανικής επιρροής στη χώρα
- Ίντερ – Πίζα 6-2: Σάρωσαν οι «νερατζούρι» μετά τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων
- Πρίγκιπας Χάρι εναντίον Τραμπ για το Αφγανιστάν – «Υπηρέτησα εκεί. Έχασα φίλους εκεί»
- Κορυδαλλός: Με την απειλή μαχαιριού έκανε τρεις απόπειρες ληστείας σε φαρμακεία μέσα σε λίγη ώρα
- Μετέφερε από την Αίγυπτο χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα – 32χρονος συνελήφθη στο Αεροδρόμιο
- Η Ιταλία αντίπαλος της Εθνικής πόλο των Ανδρών στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο


