89

Τη φανέλα του Πανελληνίου θα συνεχίσει να φοράει ο Τζούρο Όστοϊτς, που βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «Ολυμπιονίκες». Ο Μαυροβούνιος σέντερ έτσι θα παρατείνει την παρουσία του στην ομάδα της Κυψέλης για τρίτη συνεχή χρονιά.

Εν τω μεταξύ, η ανακοίνωση της απόκτησης του Γιάννη Γεωργαλή θα καθυστερήσει, αφού ο παίκτης περιμένει να πάρει πρώτα τα οφειλόμενα από τον Πανιώνιο.

Ο παίκτης είναι «κλεισμένος» όπως και ο Βασίλης Ξανθόπουλος και από τη στιγμή που έπεται συμφωνία με τους Καλαμπόκη και Βουγιούκα ο Ηλίας Ζούρος στρέφει αλλού το ενδιαφέρον του.

Ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί την ενίσχυση τεσσάρων θέσεων και για αυτό στοχεύει στην απόκτηση ενός Αμερικανού πλέι μέικερ που πιθανώς θα αποφέρει την αποδέσμευση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ενώ θέλει και έναν παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα, που να αγωνίζεται στη θέση «3».

Επίσης ο προπονητής του Πανελληνίου επιθυμεί να έχει δυνατή φροντ λάιν γι αυτό θέλει δίπλα στους Όστοϊτς και Βουγιούκα να πάρει δυο «4άρια», από τα οποία το ένα θα έχει τη δυνατότητα να παίζει και ως σέντερ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr