Ο Ηρακλής ρίχνει «δίχτυα» στη Βουλγαρία ψάχνοντας «κελεπούρια»
Η προσέγγιση νεαρών παικτών που μπορούν να κάνουν την διαφορά, δίχως να δαπανηθούν υπέρογκα ποσά, είναι ένας από τους στόχους των ανθρώπων του Ηρακλή. Έτσι, ο Ολεγκ Προτάσοφ κάνει διαδοχικά ταξίδια σε διάφορες χώρες της Ευρώπης εντοπίζοντας διάφορα «κελεπούρια». Ο Ουκρανός το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στη Σόφια και παρακολούθησε μαζί με τον Ηλία Πουρσανίδη, το ντέρμπι μεταξύ ΤΣΣΚΑ-Λέφσκι, με σκοπό να τσεκάρουν τις δυνατότητες των Ιβάν Ιβάνοφ και Γκεόργκι Χριστόφ.
Η προσέγγιση νεαρών παικτών που μπορούν να κάνουν την διαφορά, δίχως μάλιστα να δαπανηθούν υπέρογκα ποσά, είναι ένας από τους στόχους των ανθρώπων του Ηρακλή.
Προς αυτή τη κατεύθυνση, ο Ολεγκ Προτάσοφ κάνει διαδοχικά ταξίδια σε διάφορες χώρες της Ευρώπης εντοπίζοντας διάφορα «κελεπούρια».
Ο Ουκρανός το βράδυ του Σαββάτουβρέθηκε στη Σόφια και παρακολούθησε μαζί με τον Ηλία Πουρσανίδη, το ντέρμπι μεταξύ ΤΣΣΚΑ-Λέφσκι, με σκοπό να τσεκάρουν τις δυνατότητες των Ιβάν Ιβάνοφ και Γκεόργκι Χριστόφ.
Ο πρώτος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και οι άνθρωποι του Ηρακλή είχαν συλλέξει άκρως θετικές πληροφορίες περί της τεχνικής κατάρτισής του. Μάλιστα, μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Ο Ιβάν Ιβάνοφ εντάσσεται στη κατηγορία των πλέον ελπιδοφόρων βούλγαρων ποδοσφαιριστών, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους. Στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας αγωνίζεται από το 2005 με εξαίρεση μια σεζόν (2007-08) όπου παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Λοτομοτίβ Πλόβντιβ.
Σύμφωνα μάλιστα με τον βουλγαρικό Τύπο, είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τα δικαιώματά του η Ντέρμπι Κάουντι. Με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ έχει αγωνιστεί σε 43 αγώνες κι έχει σημειώσει πέντε τέρματα, καθώς θεωρείται ότι η ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, είναι ένα από τα αγωνιστικά χαρίσματά του. Είναι μάλιστα διεθνής από το 2008 και συνολικά έχει φορέσει τρεις φορές τη φανέλα της ανδρικής ομάδας.
Ο Γκεόργκι Χριστόφ πέτυχε μάλιστα το πρώτο γκολ της Λέφσκι και διακρίνεται για την επιθετική δεινότητά του. Ανδρώθηκε στην Μαρίντα Πλόβντιβ.
Πέτυχε 19 τέρματα σε 110 αγώνες στην πενταετία (2002-07) που ήταν μέλος της ομάδας, ενώ στη τελευταία του σεζόν σημείωσε 18 τέρματα και ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας.
Το καλοκαίρι του 2007 μεταγράφηκε στην Μπότεφ όπου σημείωσε 19 τέρματα και κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη μεγάλη κατηγορία. Στο δυναμικό της Λέφσκι βρίσκεται από τον Ιούνιο του 2008 και είναι βασικό στέλεχος.
Στο μεταξύ, στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής βρέθηκε την Δευτέρα ο Ανχελ Πεντράθα. Ο Ισπανός προπονητής έφθασε στην Ελλάδα με σκοπό να συζητήσει με τον ιδιοκτήτη του Πανσερραϊκού, Πέτρου Θεοδωρίδη, το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.
Ηταν λογικό λοιπόν να «αρπάξει» την ευκαιρία και να επισκεφθεί τα γραφεία της εταιρίας, όπου συνάντησε αρκετούς φίλους, μεταξύ αυτών και τον Σερζ Ντιέ, δηλώνοντας ότι «στον Ηρακλή έχω μόνο φίλους».
Να σημειωθεί τέλος ότι οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες των φιλικών αγώνων που θα δώσουν οι «κυανόλευκοι» μέσα στον μήνα. Για την ακρίβεια, την Παρασκευή (15/5) θα αντιμετωπίσουν τον Θερμαϊκό Θέρμης και μια εβδομάδα αργότερα (22/5) τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καυτανζόγλειο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.