Η FIBA «μπλοκάρει» τις μεταγραφές ξένων στην ΑΕΚ
Aπό το κακό στο χειρότερο οδηγείται η κατάσταση στην μπασκετική ΑΕΚ η οποία προσπαθεί να ορθοποδήσει με επικεφαλή τον Μπάμπη Καραμανλή, αλλά εις…μάτην. Η FIBA ειδοποίησε την Ένωση πως η προθεσμία προκειμένου να καταβάλλει τα οφειλόμενα προς παλιούς παίκτες της ομάδας έχει... λήξει και ο κίνδυνος για την επιβολή πρόστιμου είναι πλέον ορατός.
89
Aπό το κακό στο χειρότερο οδηγείται η κατάσταση στην μπασκετική ΑΕΚ η οποία προσπαθεί να ορθοποδήσει με επικεφαλή τον Μπάμπη Καραμανλή, αλλά εις…μάτην. Η FIBA ειδοποίησε την Ένωση πως η προθεσμία προκειμένου να καταβάλλει τα οφειλόμενα προς παλιούς παίκτες της ομάδας έχει…λήξει και ο κίνδυνος για την επιβολή πρόστιμου είναι πλέον ορατός.
Το ύψος του χρηματικού πρόστιμου που καλείται να πληρώσει η ΑΕΚ ανέρχεται στα 100.000 ευρώ και δεν θα πρέπει να λησμονηθούν βέβαια τα χρωστούμενα –βάσει τελεσίδικων αποφάσεων- της προς παλιούς καλαθοσφαιριστές της ομάδας με τον ποσό των 115.000 χιλιάδων ευρώ να προκαλεί… ίλιγγο.
Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το χρέος των 105.000 ευρώ προς τον Σμίλιαν Πάβιτς συμπληρώνοντας το κερασάκι στην τούρτα των πολλών προβλημάτων και οικονομικών αδιέξοδων.
Το χειρότερο όμως από όλα για τους «κιτρινόμαυρους» είναι πως αν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα προς Καλαμπόκη, Μπουρούση, Μαγγουνή και Πάβιτς δεν θα έχει το δικαίωμα την επόμενη περίοδο να στηριχθεί σε μεταγραφές ξένων παικτών.
Αυτό θα συμβεί διότι η FIBA έχει αναστείλει τη διαδικασία αποστολής των απαραίτητων εγγράφων για την απόκτηση ξένων παικτών.
Συνεπώς μοναδική δίοδος για την ΑΕΚ είναι η αποπληρωμή των υπέρογκων -τηρουμένων των αναλογιών- χρεών, κάτι το οποίο όμως φαντάζει από δύσκολο έως ακατόρθωτο τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους


