Από την Παλιοκαστρίτσα συνεχίζουν το τηλεοπτικό τους ταξίδι τα «Γυρίσματα» μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ σήμερα Παρασκευή 24/4, στις 17.45.
Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και η Ράνια Τζίμα ξεναγούν τους τηλεθεατές στο πιο ξακουστό θέρετρο της Κέρκυρας, με τις αμέτρητες ψαρότρατες και τον κατάφυτο λόφο. Τα «Γυρίσματα» στη συνέχεια πηγαίνουν στο Μαθράκι, στο πιο μικρό νησάκι που βρίσκεται στο βορειοδυτικότερο άκρο της Ελλάδας.

Ακόμη, η εκπομπή παρουσιάζει τη μακρόχρονη μουσική παράδοση της Κέρκυρας με τις φιλαρμονικές ορχήστρες. Τέλος, κάνουν ένα ταξίδι στην ιστορία και τον Διονύσιο Σολωμό που έζησε και δημιούργησε στην Κέρκυρα.
Ο παλμός κάθε περιοχής, ο σφυγμός του σήμερα, αλλά και παρεμβάσεις που θα ανοίξουν το δρόμο προς το καλύτερο!