Χάνει το Παγκόσμιο λόγω τραυματισμού ο Κρεάνγκα
Η ατυχία χτύπησε τον Καλλίνικο Κρεάνγκα και την αποστολή των εθνικών μας ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης πριν από μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Στη θέση του θα πάει στη Γιοκοχάμα ο Κώστας Παπαγεωργίου.
26
Η ατυχία χτύπησε τον Καλλίνικο Κρεάνγκα και την αποστολή των εθνικών μας ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης πριν από μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση.
Ο «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής του 2003 στο απλό ανδρών υπέστη θλάση στα πλευρά και μένει έξω από το επικείμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων της Ιαπωνίας (28/04-05/05), όπως λόγω τραυματισμού είχε χάσει τον περασμένο Οκτώβριο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρωσίας.
Στη θέση του θα πάει στη Γιοκοχάμα ο Κώστας Παπαγεωργίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Στα χέρια χάκερ ιατρικά στοιχεία 15 εκατομμυρίων πολιτών – Και πολιτικοί μεταξύ τους
- Πτώση τζίρου δηλώνει η πλειονότητα των επιχειρήσεων κατά τις χειμερινές εκπτώσεις
- Η ζωή της Κάρα Ντελεβίν άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ – «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»
- e-EΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα και εφάπαξ καταβάλλονται ως 6 Μαρτίου
- Αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο Ρογκαβόπουλος
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών για Ενιαίες Αιτήσεις Ενισχύσεων 2024 και 2025





