Απών ο ΣΕΓΑΣ από την κηδεία του παλαίμαχου πρωταθλητή Γιώργου Μαρινάκη
Ένας από τους ανθρώπους που έχουν τιμήσει τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό και έχει δώσει την ψυχή του στα στάδια, «έφυγε» το βράδυ της Πέμπτης από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Ο λόγος για τον παλαίμαχο πρωταθλητή του τριπλούν, Γιώργο Μαρινάκη, ο οποίος τη δεκαετία του 50 μεσουρανούσε στα σκάμματα. Αρνητική εντύπωση προκαλεί η απουσία του ΣΕΓΑΣ από την κηδεία, που δεν κατέθεσε ούτε στεφάνι, αλλά ούτε εξέδωσε μια απλή ανακοίνωση!
89
Ένας από τους ανθρώπους που έχουν τιμήσει τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό και έχει δώσει την ψυχή του στα στάδια, «έφυγε» αργά το βράδυ της Πέμπτης από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Ο λόγος για τον παλαίμαχο πρωταθλητή του τριπλούν Γιώργο Μαρινάκη, ο οποίος τη δεκαετία του 50 μεσουρανούσε στα σκάμματα με τη φανέλα του Εθνικού Γ.Σ.
Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου του κοιμητηρίου Βύρωνα, η κηδεία του Μαρινάκη και αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν υπήρχε εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ!
Συν τοις άλλοις, η ελληνική ομοσπονδία δεν κατέθεσε ούτε στεφάνι, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν εξέδωσε ούτε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, γεγονός που προκάλεσε πικρά σχόλια.
Το «ύστατο χαίρε» στον Γιώργο Μαρινάκη απέδωσαν η συντετριμμένη σύζυγός του Αννα Συνοδινού (υπηρέτησε επί χρόνια την αρχαία τραγωδία και υπήρξε Υφυπουργός) και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του, οι πρώην συναθλητές του στον Εθνικό Γ.Σ., ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, οι βουλευτές Φωτεινή Πιπιλή και Κατερίνα Παπακώστα, ο πρώην βουλευτής Νίκος Αναγνωστόπουλος, ο Καθηγητής και πρόεδρος του Εθνικού Γ.Σ. Αντώνης Κουνάδης, ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Βασίλης Κολοβός.
Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Κασσίμης και ο Πρόεδρος Ένωσης Πρώην Βουλευτών, Κωνσταντίνος Πηλαρινός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Δεν έχω ανατριχιάσει πιο πολύ» – Έτσι είναι τα άδεια υπνοδωμάτια των θυμάτων σχολικών πυροβολισμών
- Παναθηναϊκός: Οι ώρες των παιχνιδιών του με τη Μπέτις
- Λουτράκι: Συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου δράστη – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την αιματηρή συμπλοκή
- Ιράκ: Ο υποψήφιος πρωθυπουργός Νούρι αλ Μαλίκι συναντά Αμερικανό διπλωμάτη μετά το τελεσίγραφο των ΗΠΑ
- Η στιγμή του εκτροχιασμού του τραμ στο Μιλάνο με 2 νεκρούς και 39 τραυματίες [βίντεο]
- UCB: Αξιωματικός του Τάγματος του Στέμματος του Βελγίου ο Λεωνίδας Ισσόπουλος





