105

Την επιστροφή της στα κορτ προανήγγειλε η πρώην πρωταθλήτρια και νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, Κίμ Κλάιστερς.

Η Βελγίδα τενίστρια, η οποία είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη γενέτειρά της, την πόλη Μπρι, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Μου έχουν λείψει πάρα πολύ οι αγώνες. Θα επιστρέψω και αυτό το κάνω για τον ανταγωνισμό. Προπονούμαι σκληρά εδώ και 11-12 εβδομάδες και σύντομα θα είμαι έτοιμη».

Η 25χρονη Κλάιστερς είχε αποσυρθεί τον Μάιο του 2007, λίγο πριν το γάμο της με τον μπασκετμπολίστα Μπράιαν Λιντς και τη γέννηση της κόρης της.

«Ζήτησα κάρτες ελεύθερης συμμετοχής στα τουρνουά του Σινσινάτι, του Τορόντο και το Αμερικανικό όπεν. Θέλω να δώ αν είμαι ακόμη σε θέση να παίζω σε υψηλό επίπεδο», τόνισε η κάτοχος του αμερικανικού όπεν του 2005.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει κάνει, θα κάνει την επανεμφάνισή της στο τουρνουά του Σινσινάτι, που ξεκινάει στις 10 Αυγούστου και θα συνεχίσει στο Τορόντο, πριν το γκραν σλαμ της Νέας Υόρκης.

Ήδη, οι διοργανωτές του US Open έχουν προαναγγείλει πως θα την υποδεχθούν με χαρά στο τελευταίο γκραν σλαμ της περιόδου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ