Από τις 9 Απριλίου το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη
Σε ισχύ από την Πέμπτη 9 Απριλίου θα τεθεί το πασχαλινό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη. Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη. Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα θα παραμείνουν κλειστά ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν την Τρίτη 21/4.
Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης κατά την περίοδο του Πάσχα, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της συμπρωτεύουσας (ΕΣΘ).
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Απριλίου, καθώς και από την Μ.Δευτέρα 13 Απριλίου έως και την Μ.Πέμπτη 16 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Το Σάββατο 11 Απριλίου η αγορά θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, τη Μ.Παρασκευή από τη 1 μετά το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα και το Μ.Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 4μ.μ.
Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα την Κυριακή του Πάσχα (19/4), όπως και τη Δευτέρα 20/4, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν την Τρίτη 21/4.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.