Σε συμφωνία και με τον ηγέτη των Εργατικών, Εχούντ Μπαράκ, ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν, σήμερα, Τρίτη, ο εντολοδόχος πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο ηγέτης των Εργατικών, Εχούντ Μπαράκ, όπως μετέδωσε το ισραηλινό στρατιωτικό ραδιόφωνο. Τη συμφωνία θα πρέπει να εγκρίνει το κογκρέσο του Εργατικού Κόμματος σε έκτακτη συνεδρίασή του στο Τελ Αβίβ.
Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν, σήμερα, Τρίτη, ο εντολοδόχος πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο ηγέτης των Εργατικών, Εχούντ Μπαράκ, όπως μετέδωσε το ισραηλινό στρατιωτικό ραδιόφωνο.
Τη συμφωνία αυτή θα πρέπει να εγκρίνει το κογκρέσο του Εργατικού Κόμματος σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα στο Τελ Αβίβ, η οποία προβλέπεται δύσκολη αφού τουλάχιστον επτά από τους 13 βουλευτές του κόμματος είναι αντίθετοι στη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση Νετανιάχου.
Όπως ορίζει η συμφωνία, το Λικούντ του Νετανιάχου δεσμεύεται να συνεχίσει τις ειρηνευτικές συνομιλίες με τους Παλαιστίνιους και να σεβαστεί τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί στο παρελθόν, διευκρινίζει το στρατιωτικό ραδιόφωνο του Ισραήλ.
Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός του Ισραήλ έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία με το ακροδεξιό κόμμα Ισραέλ Μπεϊτένου και με το υπερορθόδοξο θρησκευτικό κόμμα Σας.
Η προθεσμία που έχει δώσει ο πρόεδρος Σιμόν Πέρες στον Νετανιάχου για το σχηματισμό κυβέρνησης εκπνέει στις 3 Απριλίου.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.