Ισπανία, Σερβία και Τουρκία οι αντίπαλοί μας στο χάντμπολ
Την Ισπανία, τη Σερβία και την Τουρκία θα κληθεί να αντιμετωπίσει η εθνική χάντμπολ των γυναικών, στο πλαίσιο του 5ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε την Τρίτη στη Βιένη.
26
Την Ισπανία, τη Σερβία και την Τουρκία θα κληθεί να αντιμετωπίσει η εθνική χάντμπολ των γυναικών, στο πλαίσιο του 5ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε την Τρίτη στη Βιένη.
Τα προκριματικά θα γίνουν με σύστημα εντός-εκτός έδρας αγώνων και οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην τελική φάση, την οποία θα συνδιοργανώσουν Δανία και Νορβηγία, από 7 έως 19 Δεκεμβρίου 2010.
Αναλυτικά οι επτά όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση:
1ος ΟΜΙΛΟΣ: Ρουμανία, Ουκρανία, Πορτογαλία, Ελβετία
2ος ΟΜΙΛΟΣ: Ουγγαρία, Σουηδία, Τσεχία, Αζερμπαϊτζάν
3ος ΟΜΙΛΟΣ: Γαλλία, Αυστρία, Ισλανδία, Φινλανδία ή Μεγάλη Βρετανία
4ος ΟΜΙΛΟΣ: Γερμανία, Λευκορωσία, Σλοβενία, Ιταλία
5ος ΟΜΙΛΟΣ: Ισπανία, Σερβία, Τουρκία, ΕΛΛΑΔΑ
6ος ΟΜΙΛΟΣ: Ρωσία, Πολωνία, Σλοβακία, Μαυροβούνιο
7ος ΟΜΙΛΟΣ: Κροατία, ΠΓΔΜ, Ολλανδία, Λιθουανία
Σημ: Φινλανδία και Μ.Βρετανία θα παίξουν προ-προκριματικούς αγώνες τον Σεπτέμβριο και η νικήτρια θα ενταχθεί στον 3ο όμιλο.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της προκριματικής φάσης:
1η & 2η ημέρα: 14-18 Οκτωβρίου 2009
3η & 4η ημέρα: 31 Μαρτίου-4 Απριλίου 2010
5η & 6η ημέρα: 26-30 Μαΐου 2010
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Στα χέρια χάκερ ιατρικά στοιχεία 15 εκατομμυρίων πολιτών – Και πολιτικοί μεταξύ τους
- Πτώση τζίρου δηλώνει η πλειονότητα των επιχειρήσεων κατά τις χειμερινές εκπτώσεις
- Η ζωή της Κάρα Ντελεβίν άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ – «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»
- e-EΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα και εφάπαξ καταβάλλονται ως 6 Μαρτίου
- Αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο Ρογκαβόπουλος
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών για Ενιαίες Αιτήσεις Ενισχύσεων 2024 και 2025





