Αρση… μεταλλίων για την Ελλάδα στο πρωτάθλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Η συλλογή μεταλλίων από τους Έλληνες αρσιβαρίστες συνεχίστηκε και την 2η μέρα του πρωταθλήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσηςπου διεξάγεται στην Πολωνία. Ο Σαλτσίδης στα 94κ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ζετέ και στο σύνολο και ο Γκανταΐδης πήρε τη νίκη στο αρασέ, λόγω διαφοράς σωματικού βάρους. Ο Δεμελίδης κατέκτησε τρία ασημένια μετάλλια στα 85κ. σε αρασέ, ζετέ και σύνολο.
89
Η συλλογή μεταλλίων από τους Έλληνες αρσιβαρίστες συνεχίστηκε και την 2η μέρα του πρωταθλήματος της Ευρωπαϊκής Ενωσης που διεξάγεται στην Πολωνία.
Οι Χρήστος Σαλτσίδης και Ζουράμπ Γκανταΐδης (94κ.) έκαναν… δική τους υπόθεση τις δύο πρώτες θέσεις, με τον Σαλτσίδη να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο ζετέ (176 κιλά έναντι 170) και στο σύνολο (317 έναντι 311), και τον Γκανταϊδη να παίρνει τη νίκη στο αρασέ, λόγω διαφοράς σωματικού βάρους (και οι δύο έλληνες αθλητές σήκωσαν από 141 κιλά).
Ο Ελευθέριος Δεμελίδης κατέκτησε τρία ασημένια μετάλλια στα 85κ. σε αρασέ, ζετέ και σύνολο (145, 179 και 324 κιλά, αντίστοιχα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]
- Μαρσέιγ – Λίβερπουλ 0-3: Διπλό στη Μασσαλία και τετράδα για τους Reds
- Μπάγερν-Ουνιόν 2-0: Οι Γερμανοί «αγκάλιασαν» τη δεύτερη θέση με υπογραφή Χάρι Κέιν
- Αταλάντα – Μπιλμπάο 2-3: «Ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης η ομάδα του Βαλβέρδε
- Ρούτε: Διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ «θα είναι στο πλευρό» των ΗΠΑ
- Δημοσκόπηση: Η «επιρροή» του Αλέξη Τσίπρα στους δυνητικούς ψηφοφόρους του «κόμματος Καρυστιανού»




