Και αλλοδαποί θα διεκδικήσουν εργατικές κατοικίες στη Σωτήρα Τρικάλων
Εργατικές κατοικίες στη Σωτήρα Τρικάλων θα διεκδικήσουν για πρώτη φορά μαζί με τους Έλληνες εργαζόμενους και πενήντα αλλοδαποί. Τις 168 εργατικές κατοικίες θα εγκαινιάσει η υπουργός Απασχόλησης, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.
Για πρώτη φορά, μαζί με τους Έλληνες εργαζόμενους θα διεκδικήσουν τις 168 εργατικές κατοικίες στη Σωτήρα Τρικάλων και πενήντα αλλοδαποί, στη συντριπτική τους πλειοψηφία Αλβανοί.
Ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων, που κατατέθηκαν στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, ανέρχονται συνολικά σε 678.
Οι αλλοδαποί διεκδικούν κάποια κατοικία από το συγκρότημα των εργατικών κατοικιών στη Σωτήρα, τις οποίες θα εγκαινιάσει η υπουργός Απασχόλησης, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας