«Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών… επιστρέφει στον Alpha»
Το σινεμά μεταφέρεται στη μικρή οθόνη και το βράδυ της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου γίνεται κινηματογραφικό. Με την εξαιρετική περιπετειώδη ταινία φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2003 «Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του βασιλιά», ο Alpha μας καλωσορίζει σε μια βραδιά γεμάτη περιπέτεια, μυστήριο και αγωνία. H«Συντροφιά του δαχτυλιδιού» μας καλεί να ζήσουμε μαζί την αγωνία, αλλά και τα διλήμματα που φέρει το βαρύ «φορτίο» των πρωταγωνιστών.
Το σενάριο της ταινίας ανήκει στον Φραν Γουόλς, η σκηνοθεσία του Πίτερ Τζάκσον και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Ελάιζα Γουντ, Βίγκο Μόρτενσεν, Λιβ Τάιλερ, Ίαν Μακ Κέλεν, Κέιτ Μπλάνσετ, Ορλάντο Μπλουμ, Ίαν Χολμ, Σιν Άστιν και Σον Μπιν.
Η τελική μάχη για την σωτηρία της Μέσης Γης αρχίζει… Ο Φρόντο και ο Σαμ, καθοδηγούμενοι από το δαιμόνιο Γκόλουμ, συνεχίζουν το επικίνδυνο ταξίδι τους στην κόλαση της Μόρντορ, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο Βουνό του Χαμού και να καταστρέψουν το Ένα Δαχτυλίδι! Ενώ η Σκοτεινιά της Μόρντορ απλώνεται απειλητικά στη Μέση Γη, αποκαλύπτεται πως ο Άραγκορν είναι ο χαμένος βασιλιάς της Γκόντορ και ταξιδεύει προς τη Μίνας Τίριθ, μαζί με όσους έχουν απομείνει από την Συντροφιά, προκειμένου να υπερασπιστεί τούτη την αρχαία πόλη, μέχρι θανάτου.
ΣήμεραΠαρασκευή 20 Φεβρουαρίου στις 21:00, στον Alpha
- Σχέσεις και social media: Οι δύο λέξεις που «σημάδεψαν» το 2025
- Ανθυπαστυνόμος μετέφερε μισό κιλό κοκαΐνης στη Ρόδο – Συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών
- Η ΕΕ καλεί το Ιράν να αποφυλακίσει τη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Οι πιο μαγευτικοί προορισμοί για την αλλαγή του χρόνου
- Συνταγή: Βασιλόπιτα Gingerbread
- Καιρός: Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς – Χιόνια ακόμη και στην Αττική