89

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε μια άσχημη πτώση από την μοτοσικλέτα του κατά τη διάρκεια δοκιμών στην ισπανική πίστα Καρταγκένα την Τετάρτη (11/2) και μετέβη σε τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως γλίτωσε με μόνο κάποιους μικροτραυματισμούς.

«Σήμερα (11/2) είχα ένα ατύχημα σε δοκιμές μοτοσικλετών στην Καρταγκένα και για να είμαι σίγουρος, πήγα σε ένα νοσοκομείο» εξήγησε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του δικτυακού τόπου.

«Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι και απλά ήθελα να πω ότι είμαι εντάξει».

Ο παλιός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 βρισκόταν στην σέλα της Honda 1000 CBR-Fireblade του, προετοιμαζόμενος για το γερμανικό πρωτάθλημα Superbike, όταν έχασε τον έλεγχο στα φρένα της πρώτης στροφής και έπεσε με δύναμη στο έδαφος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι γιατροί διέγνωσαν ότι υπέστη απλά μια ελαφριά διάσειση, ενώ ο ίδιος παραπονέθηκε για πόνους στον δεξί καρπό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr